ZOMERSCHILDEREN DONDERDAGOCHTEND v.a. 30 mei '24

Datum : 30-05-2024

ZOMERSCHILDEREN DONDERDAGOCHTEND 10 TOT 12.30/13U
Dingen die je in de natuur altijd al opvielen en mooi vond, ga je nu beleven met extra focus. Die is nodig als je ze in 2D wilt vormgeven op papier/doek. Deze concentratie voor de natuur buiten jezelf is bijzonder heilzaam. Laat je verrassen door hoe jij die beleving in beeld brengt. Er valt veel te ontdekken! Om te beginnen is aquarel praktisch, maar je bent vrij wat betreft materiaal.

VANAF 30 MEI met de FIETS omgeving Haarlem, Bloemendaal en duinen met de fiets. Voor 5 lessen betaal je 75 euro exclusief materiaal. Omdat ik zelf vaak buiten schilder kun je altijd lessen inhalen. Waar je wilt geef ik je richtlijnen en bij obstakels zoeken we leuke oplossingen. De Natuur heeft zo zijn eigen wetten. ??

Zelf schilder ik mee, want het is fijn om te zien hoe een ander de wereld al tekenend/schilderend ontdekt. Het beleven en genieten van de natuur maken dit een heerlijke ervaring! Als je hier ook zo'n zin in hebt, neem contact op via het formulier of via het mobiele nummer.

Praktische info:

-      Ik stuur de locatie een dag van te voren door via whatsapp en we ontmoeten elkaar daar.

-      Als je het niet meteen kunt vinden of onverwacht verhinderd bent laat je wat horen via whatsapp en op het laatste moment graag bellen.

-      De locaties zijn te bereiken of te benaderen met de fiets.

-      Ieder zorgt voor zijn eigen materiaal, drinken en eten. Iets om op te zitten. Warme laagjes kleding die je kunt aanpassen aan de temperatuur.

-      Alles kan aan bod komen; strand, duinen, bos, weidelandschap, parken, particuliere tuinen. Als je een specifieke wens hebt, laat het me weten dan kijk ik of dat haalbaar is.

-      Bij slecht weer ontmoeten we elkaar in mijn atelierruimte in de Waarderpolder. Adres; Waarderweg 78, 2031 BP Haarlem

-      Als we binnen werken kunnen we eerder gemaakte werken afmaken, verbeteren of nader onderzoeken door het onderwerp eens op een andere manier te benaderen.

-      Inhalen van lessen zal regelmatig mogelijk zijn gedurende de week, omdat ik zelf ook veel buiten zal schilderen.

-      Betaling voor een 5-ritten kaart komt op € 75,- . Deze vraag ik je te voldoen via een een tikkie of contant tijdens de 1e les. De 5 lesdata zijn 30/5, 6/6, 13/6, 20/6, 27/6. Na mijn zomervakantie (7/7 tot 9/8) kun je ook nog aanhaken voor gemiste lessen.

-      De meeneemlijst volgt zodra je je deelname bevestigt.

Ik verheug me op een kleurrijke, bewonderende en creatieve zomer!

Erica Huber  0621234415                                             Terug naar het overzicht

Neem contact op

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Bericht:
 

Mijn locatie